• fraoula.jpg
  • karamela_black.jpg
  • karamela_mint.jpg
  • lemoni.jpg
  • manterini.jpg
  • mastixa1.jpg
  • mastixa2.jpg
  • mastixa3.JPG
  • menta1.jpg
  • menta2.jpg
  • menta3.jpg
  • pergamonto.jpg
  • portokali.jpg

Οι χειροποίητες καραμέλες dyo dyo έχουν μελετηθεί κλινικά για το κατά πόσο μπορούν να καταναλωθούν από άτομα που πάσχουν από διαβήτη. Στη μελέτη αυτή, η οποία έλαβε χώρα στο νοσοκομείο «Υγεία», αποδείχθηκε ότι ο γλυκαιμικός δείκτης ήταν 3,50 φορές περίπου κατώτερος από το χαμηλότερο standard της διεθνούς βιβλιογραφίας (το οποίο είναι <55). Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι το γλυκαιμικό φορτίο ήταν 10 φορές περίπου μικρότερο από το χαμηλότερο standard της διεθνούς βιβλιογραφίας (το οποίο είναι <11). Εξίσου σημαντικό ήταν ότι οι ασθενείς που κατανάλωσαν 25 γραμμάρια από τις καραμέλες dyo dyo δεν παρουσίασαν κανένα γαστρεντερικό πρόβλημα κάτι που είναι σύνηθες φαινόμενο μετά από την κατανάλωση γλυκαντικών ουσιών.